Maria Åkerberg Smink

1926724_741295872571847_2060002522_n

Mineralmakeup
MARIA ÅKERBERG makeup är en förlängning av hudvården. Du får en fin yta samtidigt som de vackra färgerna vårdar och skyddar mot de dagliga påfrestningar den utsätts för.

I all vår Makeup använder vi vegetabiliska ingredienser och mineraler såsom till exempel järnoxider, talc och titandioxid.

Makeup ska vara roligt. Var inte rädd för att prova nya färger och appliceringsmetoder. Makeup från MARIA ÅKERBERG är dryg och mättad med pigment så den ger gott om utrymme att öva.

Låt fantasin flöda!

Det här är proffsprodukter som vi erbjuder dig! De används bland annat av Dramaten, Stadsteatern och TV4.

Säsongens makeup – MÅ Sparkling WinterIMGL8180 skalad
Vintermakeupen från MARIA ÅKERBERG innehåller fyra olika produkter, varav två är helt nya på marknaden. Denna makeup ger den perfekta vinterlooken med sina mörka och skimrande nyanser. Tillsammans med andra färger och skuggor kan makeupen varieras i en oändlighet.

Eye Shadow Soft Velvet och Eye Shadow Golden Grey är två nyheter för vintern. Soft Velvet har en mörk rosalila färg och Golden Grey har en nyans av ljusgrå med lätt guldskimmer. Tillsammans ger dessa en vackert glimrande ögonmakeup och de går dessutom bra ihop med många andra ögonskuggor i vårt sortiment.

Erbjudandet består också av Lip Care Colour Plumberry som har en kall och skirt skimrande rosalila färg. Plumberry är ett vårdande och härligt läppstift att ha på läpparna.

Eye Liner All Grey har en kall grå färg. Med ögonpennan kan du rama in över och under ögat, nära franskanten. Detta förstärker intensiteten och ger intrycket av fylligare ögonfransar.

Du hittar erbjudandet här.

 

Leave a reply